Aktivnosti

Aktivni turizam

Rivijera Gradac raspolaže raznovrsnim resursima za razvoj različitih oblika sportskog i rekreativnog turizma u kojima je Gradac već razvio tradiciju. U mjestu nekad najpoznatijem po ribarstvu, najpopularniji i najatraktivniji sport je  uz plivanje svakako  vaterpolo. Krenuo je niz vaterpolskih  turnira, od onih za kadete i juniore pa do onih za seniore, a uz to se pokreću i novi trendovi košarkaških turnira.

Uređene brdske staze izazov su za šetnje, a obližnji visovi za planinarenje i slobodno penjanje.

Jednodnevni i višednevni izleti koji nude različite oblike aktivnog turizma kombinirani su s morskim miljama te se nastavljaju različitim vinskim rutama po Pelješcu, Hvaru i Korčuli.

Biciklističke staze

U brdskim masivima iznad Rivijere Gradac uređene su biciklističke staze u duljini od dvadesetak kilometara. Ruta vodi preko mnogih atraktivnih brdskih vidikovaca.....

Planinarenje

Brdske staze Biokova skrivaju jedinstvene oblike prirodne ljepote krša, povijesne ostatke, prirodne izvore I životinje te vode do nezaboravnih pogleda na otvoreno more. Uz to, ovo područje je bogato raznim ljekovitim divljim biljem. Uz upute vodiča o težini uspona, udaljenosti I stazama, neopisiv doživljaj planine je neizostavan, upotpunjen geografskim I povijesnim naslijeđem Gradca.

RAINDROP MASAŽA

RAINDROP je moćna, nježna, nenasilna tehnika detoksikacije organizma. Njena tajna je u čudotvornim, čistim, stopostotnim eteričnim uljima koja se nanose uzduž kralježnice poput kišnih kapi. Raindrop tehnika se temelji na teoriji da su mnoga iskrivljenja kralježnice posljedica virusa ili bakterija, koji se nalaze uzduž kralježnice i uzrokuju upale koje stežu i grče okolno mišićno i vezivno tkivo i na taj način iskrivljuju kralježnicu Snagu eteričnih ulja dobro su poznavali američki Indijanci od kojih ova tehnika i potječe.

masaža

Cilj Raindrop tehnike duboka je detoksikacija tijela i uma. Učinak tretmana dovodi do maksimalne opuštenosti – kako psihičke tako i fizičke. Eterična ulja prodiru do svih stanica u organizmu te potiču regeneraciju oštećenih tkiva. Najveći pomaci događaju se kod oštećnja i iskrivljenja kralježnice. Raindrop masaža se preporučuje kod svih bolesti kralježnice, prevencije nastanka prehlada i gripa, stresa, nesanice, nervoze, smanjenog imuniteta, kroničnog umora i depresija.

Rezultati mogu biti zapanjujući! RAIN DROP tehnika koristi se u kombinaciji sa tehnikom masaže stopala VITA FLEX. VITA FLEX znači „vitalnost putem refleksa“. Posebnom tehnikom pritiska električnih refleksnih točaka na stopalima djelujemo na čitavi organizam što se blagotvorno odražava na oslabljenim, bolnim ili ozlijeđenim mjestima.